Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

Morsdag, kalas och minikalas :)

Av Lisa Sund - 26 maj 2013 19:43

Denna dag började lite ovantat av att Anders kom upp tillsammans med barnen och hade en teckning med sig. De hade ritat mamma tillsammans. Den var superfin men också superstor, så jag är osäker på om den ens kan sitta på kylskåpet. Det är väl tanken som räknas och det var verkligen en fin tanke, med tanke på att jag blivigt helt bortglömd de två senaste morsdag. Ja den första var kanske lite svår att pricka in eftersom det var samma dag som William föddes, så den kanske man kan ha översende med. Idag blev jag iaf ihågkommen utan att påminna (inte påminna så mycket iaf).

 

   

 

Dagen fortsatte lika bra när moster Marie skulle komma på besök. Vi förberädde William lite på att han skulle få en massa paket, han blev då lite ledsen och sa "nej hela familjen får paket". Det är viktigt att alla får vara med. När sedan moster kom så hade vi nog glömt bort det där lite, han öppnade friskt alla paket och lekte i timmar med de nya magnetsiffrorna. Det hanns med att bygga lite pärlplatta innan det var dags att gå och lägga sig också. Nova fick mot slutet öppna ett paket även hon som William gav henne.

 

               

 

Klockan fick bli en liten minipresent från mamma och pappa eftersom den riktiga presenten inte anlänt än. Jag som beställde den för 1 och en halv månad sedan från ett företag och när det gått ett par veckor så mailade jag och undrade hur det gick. Jag fick då till svar att den slutat producerats och de canslar min order, JAHA?!? Tack för den infon :( Var bara att börja leta på blocket istället och nu så är den äntligen på väg :)

 

Det blev rabarberpaj till fika, supergott. Det var verkligen inte igår man åt det. Man kanske skulle ta och odla lite egna rabarber, de verkar ju trivas bra hos grannen, så varför inte hos oss? Det var iaf en toppendag idag.

 

Till våra egna mammor så blev det lite fin allsång från barnen. Nova brukar oftast göra rörelserna när vi sjunger imse vimse spindel, men denna gång satt hon visst bara och var glad bredvid storebror. Det fick funka ändå.

 


 

 

Gårdagen var fullspäckad den med. Vi började med att åka till Fyrishov och badade lite. Äntligen så börjar nu William släppa taget om oss lite och stog faktiskt själv ett tag på botten och gick och hämtade en boll. Det lönar sig visst att åka verje vecka. Visserligen blev det inget förra veckan men William verkade se fram emot det desto mer denna gång då.

 

Efter badet så ikte vi iväg till Isabella som fyllde 3 år. Jätte spännande med en massa nya leksaker. Supergott med en massa härliga kakor, tårta och frukt. När vi spenderat några timmar där så började Nova helt plötsligt att gallskrika, och hon slutade inte. Någon var visst lite trött efter bad och kalas och hade noll energi kvar. Hon somnade som en stock i bilen, så fort storebror slutade retas dvs. Hon hade ju fått en ny bilstol också. Vi kände väl att babyskyddet kanske var i minsta laget nu när hon snart är 1,5 :)

 

       

 

Helgen har varit toppen. Fullspäckad, men ändå lugn och skön, precis som det ska vara. Vi hann med allting som vi ville utan att stressa.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa Sund - 22 december 2013 21:28


December passerar verkligen med stormsteg, vi har hunnit med MASSOR denna månad. Ändå så känner jag mig så lugn och fin, riktigt härlig julstämning.   Min stora duktiga kille fick gå till tandläkaren denna månad. Han blev väldigt uppspelt och pra...

Av Lisa Sund - 3 december 2013 19:49


Oj, nu var det verkligen länge sedan jag bloggade. Nu var det verkligen på tiden att ta sig i kragen. Ja vi får köra recappå hela november helt enkelt :)   Vi börjar lite smått med barnen som givetvis fortfarande retar gallfeber på varandra men s...

Av Lisa Sund - 31 oktober 2013 20:07


En liten oktober uppdatering. Vi har införskaffat lite vinterkläder till barnen nu, eller ja till William iaf eftersom Novas overall från förra året passade riktigt bra nu. Undra just hur mycket hon drunknade i den förra året. Härliga färger blev det...

Av Lisa Sund - 14 oktober 2013 19:39


Om vi börjar med vad vi gjorde resten av september så har vi hunnit med att leka lite med med play doh. Det är alltid uppskattat, även om det blir en del bråk, för man bara måste ju ha samma färg samtidigt även om det finns 5011 andra att leka med. ...

Av Lisa Sund - 22 september 2013 19:23

Så var det alltså dags för min lillasyster att fylla 30 år. Hon kommer alltid att vara liten i mina ögon :) Anna och Björn kom redan på fredagen och det blev så trevligt med lite kortspel och en massa skratt på kvällen. På lördagen blev det först lit...

Ovido - Quiz & Flashcards