Direktlänk till inlägg 3 december 2013

November

Av Lisa Sund - 3 december 2013 19:49

Oj, nu var det verkligen länge sedan jag bloggade. Nu var det verkligen på tiden att ta sig i kragen. Ja vi får köra recappå hela november helt enkelt :)

 

Vi börjar lite smått med barnen som givetvis fortfarande retar gallfeber på varandra men samtidigt har de kommit riktigt bra överens under sina stunder. Den lilla filmen var ett försök till att filma barnen när de dansade. Dock så blev TV:n alldeles för intressant när kameran väl kom upp, så det blev inte så mycket dans, men en härlig kram iaf. Bilderna är när de satt inne på Williams rum tillsammans med leksakerna från Novas rum, där de hade lagat mat och skulle nu äta lite.

 


 

 

   

 

Vi började julpynta lite smått mot slutet av månaden och när krubban kom upp så ville barnen att alla figurerna skulle stå i huset. När mamma försökte förklara att de inte rymdes i stallet allihopa för att ha rave med Jesusbarnet så blev det en lång kö till huset istället.

 

 

 

Så var vi på knattebio för första gången i både Williams och Novas liv. Nova var väl lite i yngsta laget, ja det var väl 2 årsgräns, men hon har ju inte så många veckor kvar till 2 nu så vi körde ändå. Det blev till att se Alfons, 4 stycken småfilmer. William verkade tycka det var mycket intressant och satt hela tiden och frågade om det skulle komma mer. Nova lessnade efter två och började gå längs vår bänkrad istället. Tur att det inte var så mycket folk :) Här sitter vi iaf och väntar på att bion ska börja.

 

   

 


 

Vi hade supersnälla grannar som barnvaktade våra små kottar under en kväll också så att Anders och jag kunde gå på bio och äta på restaurang. Det blev att titta på Catching fire, tvåan i Hungergames serien och så blev det lite italiensk mat på det. När vi satt och åt mat så fick jag en supersöt bild av grannen som jag bara måste visa. Nova fick vara Pippi själv! 

 

 

 

Så kom äntligen de efterlängtade fotografierna från fotografen. Såhär blev de nya fotot på Williams rum. Anledningen till att det försvann ett foto är för att jag har dille på symmetri och det blir inte rakt ifall man har 4 foton uppe, så det fotot får komma tillbaka nästa år då det istället blir 5 foton :)

 

FÖRE

 

EFTER

 

 

Såhär blev det i vardagsrummet. Nu blev ju tyvärr Familjefotot liggande istället för stående, så det kanske ser lite snett ut, men inte snett nog för att vi ska sätta om en krok :)

 

FÖRE

 

EFTER

 

 

Så nu är vi lite mer updaterade på den fronten, då saknas bara att hitta ett bra ställe inne på Novas rum att sätta upp många fotografier på.

Allmänt · Huset · Jul · Nova · William
 
 
mormor ÅSA

mormor ÅSA

5 december 2013 19:24

Härligt november-sammandrag & superfina familjefotografier. KRAM mormor & morfar

http://URL

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa Sund - 22 december 2013 21:28


December passerar verkligen med stormsteg, vi har hunnit med MASSOR denna månad. Ändå så känner jag mig så lugn och fin, riktigt härlig julstämning.   Min stora duktiga kille fick gå till tandläkaren denna månad. Han blev väldigt uppspelt och pra...

Av Lisa Sund - 31 oktober 2013 20:07


En liten oktober uppdatering. Vi har införskaffat lite vinterkläder till barnen nu, eller ja till William iaf eftersom Novas overall från förra året passade riktigt bra nu. Undra just hur mycket hon drunknade i den förra året. Härliga färger blev det...

Av Lisa Sund - 14 oktober 2013 19:39


Om vi börjar med vad vi gjorde resten av september så har vi hunnit med att leka lite med med play doh. Det är alltid uppskattat, även om det blir en del bråk, för man bara måste ju ha samma färg samtidigt även om det finns 5011 andra att leka med. ...

Av Lisa Sund - 22 september 2013 19:23

Så var det alltså dags för min lillasyster att fylla 30 år. Hon kommer alltid att vara liten i mina ögon :) Anna och Björn kom redan på fredagen och det blev så trevligt med lite kortspel och en massa skratt på kvällen. På lördagen blev det först lit...

Av Lisa Sund - 22 september 2013 18:51


En liten uppdatering om vad vi har gjort i september. Vi börjar med William som gjorde sin första klippning i Stockholm. Anders hade hittat något billigt ställe nära sitt jobb som han brukar gå till. Nu åkte vi hela familjen dit och William och jag k...

Ovido - Quiz & Flashcards